OCH BOZE

Aj to sa občas stáva. Aj ľudia, ktorých po celý rok skoro vôbec nevidíme môžu spôsobiť nemalé vnútorné zranenia. Nehaňte ich, prosím.
Zamknuté
pistalka
OCH BOZE

Príspevok od používateľa pistalka » 04. Augusta 2007 (So) 06:09

tento tyzden som bola nutena opat zavitat do mojej uz byvalej skoly.Viedlo ma k tomu to, ze na vybavenie brigady potrebujem potvrdenie, ze som tuto chladnu budovu skutocne navstevovala a v zdravi to aj prezila.Hned na zaciatku ma vitala ta mila zena, ktora sedi v bielom plasti za PC a ktora ma to privilegium, ze moze vydavat uz spominane potvrdenia. Po tom, ako som sa jej prihovorila, mi zamietavo pokrutila hlavou, ze ona mi nic take vydat nemoze, lebo uz mesiac tuto skolu nenavstevujem a ona ma ani nepozna( myslim, ze by som asi chcela vela, ak by som ju poprosila, aby nahliadla do databazy a vypytala si odo mna moj obciansky).Mam ist za byvalou triednou ( ta je momentalne niekolko 100km prec) tak som sa vybrala za zastupujucou.Ta po dlhom vahani akosi sa zmohla na to, ze mi to potvrdenie vydala, chtiac-nechtiac, co ine jej zostavalo. Tak sa pytam, je dnesna mlades skutocne skazena? Nechceme nic robit, sme lenivi,... je to ozaj pravda? Uz teraz mam strach, co ak sa rozhodnem brigadu zmenit..to si vyziada znova vypytat si potvrdenie, ze som tu ozaj studovala.Ako budem postupovat teraz? Mam si dat ziadost na ministerstvo? Tak ja len tolko, ze obcas... vlastne uz nic...

gnaag
Administrátor
Príspevky:24
Dátum registrácie:09. Mája 2007 (St) 22:16
Bydlisko:Matej Moško (IKT 2003)
Kontaktovať používateľa:

Re: OCH BOZE

Príspevok od používateľa gnaag » 24. Marca 2008 (Po) 10:48

Ja našťastie tento problém nepociťujem. Ako skazená mládež, som lenivý, aby som brigádoval a sve potvrdenia ešte v zálohe mám.

Zamknuté